Gizlilik Sözleşmesi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunun Hakkında Bilmeniz Gereken Detaylar.

eniyibahislistesi.com olarak internet sayfamızda kullanıcılarımızın hiçbir şekilde kişisel verilerini toplamamaktadır. İnternet sayfamız sadece Avrupa’da yaşayan ve orada ikametgâh eden Türkçe konuşan vatandaşlar için bilgi edinmeleri için hazırlanmıştır. 

eniyibahislistesi.com olarak sayfamızdaki içerikler tamamen bilgilendirme amaçlı olup her hangi bir şekilde başka bir esas taşımamaktadır.  Sayfamızın ve içeriklerimizin Türkiye’de yaşayan kişiler için kesinlikle geçerli olmadığını net bir şekilde ifade etmek isteriz. İnternet sayfamız Türkiye’den giriş ve Türkiye’de doğabilecek yasal sorunlardan muaftır. 

eniyibahislistesi.com sadece Avrupa ülkelerinde bahis ve casino oyunlarının yasal olduğu devletlerde Türkçe konuşan vatandaşlar için hazırlanmıştır.  İnternet sayfamızda bulunan reklam ve harici bağlantılardan hiçbir şekilde sayfamız sorumlu değildir.  Açılan bağlantılardan doğabilecek maddi ya da manevi yaşanan sorunlardan sayfamız sorumlu tutulamaz.

Kişisel Veriler Ve Hukuki Sebepleri

İnternet sayfamızda bulunan hiçbir içeriğimizde ya da hiçbir bölümünde sizlerden kişisel veri talep edilmemektedir.  Tanıtımlarına yer vermiş olduğumuz firmalara üye olduğunuzda sizden istenen kişisel bilgiler ile hiçbir alakamız yoktur. Reklamını yapmış olduğumuz firmalara üye olmak ya da üye olmamak tamamen kişilerin kendi inisiyatiflerindedir. 

Kayıt olma, para yatırma, para çekme ya da diğer tüm faaliyetler ile bizim internet sayfamızın doğrudan ya da bağlantılı bir şekilde hiçbir alakası bulunmamaktadır. Bu durum sizin üye olmuş olduğunuz internet sitesi ile ilgilidir. Açılan bağlantılarda sizden istenen bilgiler ya da kişisel veriler açılmış olan internet sitesinin KVKK politikasına göre değerlendirilmektedir.

Kişisel Verilerin Amaçları Nelerdir? 

Kişisel verilerin amacı sizlerin internet ortamında daha iyi bir deneyim sağlamanıza olanak sağlamaktadır. İlgi duyduğunuz alanlara göre firmaların bonus kampanyaları önermesi Cinsiyetinize, yaşınıza ya da tercihlerinize göre oyunları daha çok ön plana çıkarılması. Firmalar sizlerden edindiği kişisel veriler ile sizlere daha kolay ulaşmalarına olanak sağlamaktadırlar. 

Kişisel veriler yada elektronik izler size uygun reklamlar çıkması hem sizin internet deneyimizi yükseltir hem de firmaların daha odaklı müşteriye ulaşmasına büyük derecede imkan sağlamaktadır.

Kişisel Verilerin 3. Kişiler Ya da Kurumlar İle Paylaşılması

Hiçbir firma yasal zorunluluk olmadan sizin bilgilerinizi üçüncü taraf kişiler yada kurumlar ile paylaşmamaktadır.  Hukuki boyutlarda ya da adli merciler tarafından resmi bir şekilde talep gelmediği sürece hiçbir şirket ya da oluşum sizin bilgilerinizi paylaşamaz.  Bahis siteleri ve casino firmaları sadece bağlı oldukları devletlere paylaşım yapabilmektedir. Türkiye bahis ve casino sitelerinin bağlı olduğu bir ülke değildir. 

Eğer sizde Kişisel verilerin koruması kanunu ve gizlilik sözleşmeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız sayfamızdaki firmaların gizlilik politikası bölümüne giriş yapıp bu konuyu ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.